Optimaal presteren in het juiste T-shirt

Wil je altijd optimaal kunnen presteren waar en wanneer jij maar wilt?  Dan helpt jouw kleding je daarbij. Optimaal presteren gaat niet in een te kort of te krap T-shirt en daarom zijn er speciaal voor jou extra lange T-shirts ontwikkeld die je onder je overhemd kunt dragen of natuurlijk gewoon lekker casual op een mooie spijkerbroek. Waar je ook voor kiest, de uitkomst blijft altijd hetzelfde. Nooit meer te korte T-shirts die uit je broek kruipen. Geen moeilijk gedoe, gewoon extra lange T-shirts voor heren in verschillende modellen en kleuren.

Wensen voor elke man

De ronde hals zorgt voor een modieuze en elegante uitstraling. Het slim fit model van de extra lange T-shirts zorgt weer voor een perfecte pasvorm, ook na meerdere keren wassen blijft het model mooi van deze T-shirts. De ronde hals T-shirts zijn geschikt om te dragen onder bijvoorbeeld truien met een ronde hals. Heeft je trui een V-hals dan zal in veel gevallen een T-shirt met V-hals mooier staan. Dit geld ook voor een T-shirt dat onder een overhemd gedragen wordt. Meestal staat een V-hals dan wat moderner. Uiteraard kun je voor een nette gelegenheid ook kiezen voor een T-shirt met ronde hals.

De stof is de bouwsteen voor een perfect T-shirt

De stof waarvan het T-shirt is gemaakt is minstens zo belangrijk als het model en de pasvorm. De stof is namelijk de bouwsteen van elk kledingstuk. De voorkeur gaat meestal uit naar puur katoen van een hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het T-shirt lang mee gaat, maar ook in de juiste fit blijft. Eén van de beste katoensoorten is Egyptische katoen, dit vanwege zijn langer vezels. Veel mannen maken de fout dat ze de dikte van de stof verwarren met de kwaliteit. Het tegenovergestelde is in feite waar, want de hoogste kwaliteit katoen is vaak lichter, dunner en duurzamer. Ben je op zoek naar een perfect T-shirt om de hele dag goed in te presteren? Neem dan eens een kijkje op de website ShirtsofCotton.